O podjetju INSTANCA RAČUNOVODSTVO

Ukvarjamo se z vodenjem poslovnih knjig za:
  • d.o.o.,
  • d.n.o.,
  • s.p.,
  • zavode,
  • sindikate, z različnimi dejavnostmi podjetja.

Naše izkušnje segajo vse od leta 1998. Zaradi lažjega dostopa strank smo se leta 2008 preselili na novo lokacijo v Ljubljano na Šmartinsko cesto 152 g v BTC-ju. Pridobili smo odlične poslovne prostore, tako za nas kot za vas, tako da ob obisku ne boste imeli nikakršnih problemov z parkiranjem.

Za optimalno poslovanje podjetij je pomembno, da je seznanjeno z novostmi v naši zakonodaji, zato smo redni udeleženci na seminarjih. Delamo na programu VASCO, ki ima podprto možnost prenosa podatkov tudi iz drugih programov, to pa je le eden od načinov, kako si zmanjšati stroške računovodskih storitev. Eden od pokazateljev zaupanja in kvalitete je, da je imelo podjetje Instanca računovodstvo v letu 2008 kar 60 odstotno rast.

Z večino naših strank poslujemo elektronsko (pošiljanje plač, DDV-ja, … v elektronski obliki), če pa vam ta način poslovanja ne odgovarja, se vašim željam oz. zahtevam prilagodimo. V podjetju imamo jasno začrtane cilje - ohraniti dobre poslovne odnose z obstoječimi strankami, jim pomagati v čim večji meri in pridobiti krog novih strank. Trudili se bomo za naše stranke, jim svetovali optimalno, saj vaša rast vpliva tudi na našo.

Na naslov podjetja pridemo enkrat mesečno po vašo dokumentacijo BREZPLAČNO.